Porta’ns les bosses de repartiment i et retornem els 0,15€

A Supermercats Keisy estem compromesos amb el medi ambient, és per això que sempre busquem mesures que puguin beneficiar-lo i tenir-ne cura.

Per això, demanem a tots els nostres clients que col·laborin amb nosaltres en aquesta nova campanya per disminuir els residus produïts per les bosses de repartiment a domicili, generant menys deixalles i assegurar-nos també de que aquestes es reciclen correctament. Estem destinant molts recursos i esforços en aquesta Campanya mentre trobem la millor alternativa a aquestes bosses, produïdes amb petroquímics, que no es poden reciclar fàcilment i no són renovables, el que comporta un risc considerable per a la salut del nostre planeta.

Si bé, les bosses de repartiment, tindran una despesa de 0,15€ la unitat, en el moment en que ens la portis a qualsevol de les nostres tendes (sigui quin sigui el seu estat o el temps que hagi passat des del repartiment) et retornarem al moment l’import total sense cap tipus de demora.

Així, aquesta mesura no suposa cap despesa addicional, ja que els nostres clients recuperen íntegrament els diners destinats a aquestes bosses i nosaltres ens assegurem de que, les que ens són retornades, es reciclen correctament en lloc d’acabar a la deixalleria comú.