Sobre nosaltres

Donem un servei complet en l’àmbit de l’alimentació, neteja i perfumeria

Una empresa familiar catalana

Supermercats Keisy som una empresa familiar catalana fundada l’any 1.988 amb la nostra primera botiga al carrer Bailèn nº 214 de Barcelona, amb el propòsit de donar un servei complet en l’àmbit de l’alimentació, neteja i perfumeria, emmarcat en el sector dels supermercats de proximitat i amb la premissa d’oferir productes de primera qualitat al millor preu.

Un equip en constant evolució

Una empresa en continu creixement, que compta amb establiments comercials d’una mitjana de més de 700 m² de sala de vendes, repartits per l’àrea metropolitana de Barcelona i que dóna ocupació a un equip humà de més de 250 treballadors, dels quals el 80% són de contractació fixa.Actualment, més de 10.000 llars confien en Supermercats Keisy per realitzar la seva compra diària.

Una posició consolidada

La nostra ferma trajectòria i l’àrdua labor d’aquests anys, ha fet que Supermercats Keisy tingui una posició consolidada en el nostre sector, aconseguint la confiança dels proveïdors més importants i permetent-nos oferir als nostres clients les principals marques del mercat a bon preu.

Plataforma logística

Som membres del Grup FACSA, l’agrupació de supermercats més important de Catalunya i d’Euromadi ibèrica, la major central de productes de gran consum a Europa.

Som membres del Grup FACSA (companyia de distribució amb seu a Vilafranca del Penedès), l’agrupació de supermercats més important de Catalunya. FACSA, que a la vegada és membre de EUROMADI Ibèrica, la seu espanyola de EMD ( European Màrqueting Distribution), una agrupació de distribuïdors independents que congrega organitzacions nacionals en 20 països europeus amb més de 90.000 punts de venda i 30 milions de m² de superfície de vendes.

Gràcies a aquesta unió, formem un grup sòlid i estable que ens permet a les petites empreses familiars ampliar la nostra escala d’operacions, compartir coneixements, augmentar el nostre poder de negociació amb proveïdors, reduir costos i riscos en el procés de distribució i, en definitiva, ser competitius en un mercat extremadament canviant i dominat per la intensa competència de les grans empreses i multinacionals.

logos_facsa

Què et volem oferir?

Missió

Som una cadena de supermercats de proximitat a Catalunya que cobrim les necessitats dels nostres clients en l’àmbit de l’alimentació, perfumeria, drogueria i neteja.

Oferim una proposta de supermercat diferent, on trobaràs els millors productes de primeres marques, així com de les nostres marques exclusives, i la qualitat dels productes frescos de les nostres parades de mercat tradicional, a més d’un cuidat servei i una atenció personalitzada.

Visió

– Treballem per ser una companyia responsable, eficient i dinàmica, compromesa amb la seguretat, la salut i el medi ambient.

– Expandir-nos geogràficament dins del mercat català i ser la millor alternativa de Supermercat de proximitat per als consumidors.

– Seguir millorant i aconseguir la màxima satisfacció del client en preu, servei, assortit i qualitat de producte.

Valors

Passió i entrega pel nostre treball dia a dia.

La feina ben feta cada dia garanteix una bona trajectòria que ens ajudi a mirar al futur.

Honestedat i transparència.

Actuem amb professionalitat, integritat moral, lleialtat i respecte a les persones. Transmetem la informació amb claredat i som coherents amb les nostres accions.

Personal qualificat.

Cerca i retenció del talent a través de noves contractacions, formació contínua i salaris per sobre de la mitjana del nostre sector.

Sistema de Promoció Interna.

Promovem la motivació i identificació del nostre personal per ascendir a llocs de responsabilitat.

Treball en equip.

Fomentem la participació i integració de tots per aconseguir un objectiu comú.

Compromís Social.

Campanyes solidàries (Càritas, Banc d’aliments…), Polítiques mediambientals d’eficiència energètica, reutilització, reciclatge…

Marquem la diferència

Som El Súper amb Mercat®.

Una perfecta combinació entre modern supermercat amb autoservei i mercat tradicional, amb les nostres parades de producte fresc ateses per professionals especialitzats.

Experimenta La compra 360°.

Una compra fàcil, ràpida i còmoda. Una distribució de botiga única i diferent, on trobaràs tot el que necessites en un mateix lloc i d’un cop d’ull. Podràs comparar i identificar els productes amb més facilitat, estalviant temps i diners.

Experiència de Compra Positiva.

Totes les nostres polítiques comercials i estratègiques estan orientades a la satisfacció del client.

Valor de Conjunt.

Tot el que necessites al teu abast: entorn agradable, bons preus, assortit complet, productes de qualitat, servei inclòs, tracte personalitzat… I molt més!

Garantia de qualitat.

Cerca contínua de l’excel·lència en la qualitat de tots els nostres productes i serveis.

Assortit equilibrat.

Una gran varietat de productes de primeres marques i de les nostres marques exclusives on poder escollir
i decidir.

Tot Inclòs en el preu.

No cobrem els serveis. A Keisy no només adquireixes els nostres productes, també els nostres serveis.

LLuitem amb els nostres proveïdors.

Negociem amb els nostres proveïdors per aconseguir oferir sempre als nostres clients preus ajustats, continus i estables.

Promovem el consum responsable.

No afavorim els descomptes en les compres per grans quantitats. Busquem sempre el millor preu en la unitat perquè puguis comprar només la quantitat que desitgis.

Apostem pels productes “d’aquí”.

Potenciem el consum de productes locals, sempre més frescos i sostenibles, ja que al ser productes de proximitat requereixen menys manipulació, garanteixen una millor eficiència energètica i escurcen el temps de transport.

Tots els clients són igual d’importants.

A supermercats Keisy no tenim categories de client; oferim els mateixos avantatges per a tothom.

Compromesos

Solidaris amb el nostre entorn

Regularment, participem en diverses accions solidàries destinades a ajudar a les famílies més necessitades del nostre entorn, en les quals destaquem la inestimable col·laboració dels nostres clients:

 • Gran Recapte d’Aliments anual.
 • Recollida d’aliments periòdica per a diferents fundacions solidàries.
 • Donacions d’aliments eventuals a menjadors socials i col·legis del barri.
 • Col·laboració amb el projecte “Caixa Proinfà” que du a terme l’ Obra Social de “La Caixa” per a les famílies més necessitades.
 • Recollida de taps de plàstic: Campanya de protecció per la infancia (SEUR).

Compromesos amb el Medi Ambient

Renovem les nostres tendes i apliquem els mateixos criteris en les noves obertures, amb mesures destinades a reduir i millorar l’eficiència del consum energètic.

 • Substitució dels carrils de florescents, de dos tubs, per enllumenat de LED, de menor consum i vida útil.
 • Instal·lació de portes en els frigorífics.
 • Instal·lació de portes automàtiques en els accessos per preservar la climatització.
 • Urnes per al reciclatge de piles.
 • Cortines de conservació a les vitrines de parades
 • Oferim les nostres bosses reutilitzables.