Els nostres productes

Els nostres productes

Treballem cada dia per oferir-te un assortit variat i equilibrat

Ens adaptem als continus canvis d’un mercat en constant evolució i intentem cobrir totes les teves necessitats en l’àmbit de l’alimentació, oferint les millors alternatives on poder escollir en quant a producte, preu, qualitat o marca.

Qualitat

medalla_qualitatTreballem amb proveïdors locals, el que ens permet obtenir un subministrament diari, ràpid i eficaç dels productes més frescos, escurçant els temps
d’emmagatzematge i transport, per tal de mantenir el producte en la seva temperatura adequada i fer-lo arribar al punt de venda en condicions òptimes.

Tots els nostres productes són sotmesos a rigorosos controls per garantir que compleixen els nostres estàndards de seguretat, higiene i qualitat.

innovació

Innovació

Tenim els productes més nous del mercat. Posem al teu abast les últimes innovacions dels fabricants, perquè puguis gaudir de totes les novetats més destacades; més actuals, més atractives, més sostenibles, més saludables…

Contínua adaptació del nostre assortiment; tindràs nous productes destacats als nostres lineals tot l’any.

Noves Gammes

sgluten-catslactosa-catshuevo-catsazucar-cateco-catdo-cat

Marques

Marques reconegudes

Als nostres establiments SÍ pots trobar les marques de sempre.

Per descomptat, confiem en les grans Marques. Als nostres establiments podràs trobar les principals i més reconegudes marques del mercat, les marques de sempre al preu més ajustat.
Aquí sempre podràs comparar i triar entre marques.

mirant-productes

Marques exclusives

Et presentem la millor alternativa a les marques comercials

Comptem amb una proposta de marca pròpia molt interessant. Els nostres productes són sotmesos als més alts estàndards de fabricació i controls de qualitat europeus. A més, els fem arribar al punt de venda sense necessitat d’intermediaris, podent així reduir costos en el procés de distribució. Tot això, ens permet oferir productes de qualitat al mínim preu.

Preu

Mantenim una estabilitat i continuïtat en els preus, que sempre són ajustats.

Per estalvir cal poder escollir i comprar només la quantitat que necessites, per això no incrementem el preu de la unitat per afavorir compres per grans quantitats.
cerdito-guardiola

Identificaràs les oportunitats

Busquem la teva satisfacció com a client, per això t’identifiquem les oportunitats de compra en els nostres lineals, perquè puguis trobar amb facilitat els productes que t’ofereixen un benefici extra, tant per estalvi com per qualitat.
lupa-euro

Aquests distintius t’assenyalen les oportunitats més destacades

Marquem una selecció d’articles que destaquen per les seves diferents qualitats: per la seva gran relació qualitat-preu, pels seus atributs, per la seva procedència o perquè són novetat.

Són productes que acabem d’introduir al nostre assortit i que volem que coneguis.

Aquest distintiu identifica els productes que adquirim de productors locals i de proximitat.

CGràcies a la nostra central de subministraments (FACSA), cada 3 setmanes oferim una sèrie d’articles a un preu especial. Solen ser productes de gran consum que hem obtingut a un preu reduït.

Productes molt interessants i amb l’atractiu de tenir un preu econòmic i rodó d’1 euro.

Destaquem els productes d’una excel·lent qualitat, productes “delicatessen” o productes “gourmet”.